Намирате се ТУК
НАЧАЛО > СЪОБЩЕНИЯ > КОЛЕДЕН БАЗАР

КОЛЕДЕН БАЗАР

Съюзът на българите в Кипър

със съдействието на Посолството на Република България в Кипър

КАНИ

през месец декември

всички наши сънародници

на

КОЛЕДЕН БАЗАР

Ако искате да се пренесете на място, където Коледа шества с пълна сила, това е на булевард “Макариос” в Никозия.  Не пропускайте българския павилион,  който ще бъде отворен от 7.12.2015 г. до 10.12.2015 г.  Ще имате възможност да се насладите на домашно приготвени баници и други лакомства под звуците на българска народна музика. Запознайте се с  автентични нашенски продукти, сувенири и коледни изделия, представени от българските фирми и училищата на острова. От своя страна, от община Никозия са осигурили забавления за децата, музикални прояви, празнични конкурси и срещи с Дядо Коледа.

Потопете се в коледното настроение на 21.12.2015 г. от 16.30 часа с музикалната програма, подготвена от Българско училище “Никола Вапцаров” гр. Никозия и Българско училище „Петър Берон” гр. Ларнака.

 

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top