Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Семеен пикник или различен поглед към нашето училище /СНИМКИ/

Семеен пикник или различен поглед към нашето училище /СНИМКИ/

Днес, 23.04.2017 г. се проведе за втори път инициативата на Родителския съвет към БУ „Никола Вапцаров“ гр. Никозия – семеен пикник в парк за отдих Махера.

Идеята на събитието е повече семейства на наши ученици, учители и приятели да се съберат сред природата и да се забавляват заедно. Да се създадат нови познанства и контакти между родителите и ръководството на училището и възможност за обмяна на идеи помежду им в грижата за децата.

През слънчевата неделя, повече от 15 семейства, се включиха и забавляваха заедно в организираните игри и обяда сред природата. Участници бяха и родители и ученици, които с много хъс и настроение показаха завиден спортен дух!

И както доброто възпитание налага, след направената оборка на района, деца и родители си тръгнаха със спомена за един чудесно прекаран априлски уикенд.

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top