Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ В ДАЛИ > БУ “НИКОЛА ВАПЦАРОВ” СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВА ЗА ПО-БЕЗОПАСНА ИНТЕРНЕТ СРЕДА

БУ “НИКОЛА ВАПЦАРОВ” СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВА ЗА ПО-БЕЗОПАСНА ИНТЕРНЕТ СРЕДА

БУ “Никола Вапцаров” се включи в инициативата за по-безопасна дигитална среда под надслов “Създавай, свързвай се и споделяй с уважение. По-добрата интернет среда започва с теб.” Начинанието е подето от Съюза на българите в Кипър и е по повод международния ден за безопасен интернет 6 февруари. Малките вапцаровци ще оставят своето послание, рисунка или надпис, върху елемент от пъзел, като единственото изискване е посланието да изразява позитивното отношение на автора към всичко, което го заобикаля – семейството, приятелите, средата. Изрисуваните елементи трябва да бъдат публикувани във Фейсбук със следните три хаштага: #SID2018 , #ItStartsWithUs , #BGSchoolNicosia, а в края на месеца произволен участник ще получи награда, осигурена от спонсора на кампанията UnitrustMedia. Всеки желаещ да се включи в кампанията в социалните мрежи трябва само да снима своето „изрисувано пъзелче“ и да го публикува по гореописания начин. „Нашите деца ежедневно имат пряк достъп до интернет, затова е изключително важно да ограничим достъпа до нежелана информация и да им осигурим максимално чиста дигитална среда“, посочи училищният ръководител Веселка Прокопива.
Повече информация за предстоящите събития от кампанията можете да намерите на следния линк http://bguc.org/event/

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

 

Всеки, който желае може да се включи в инициативата по следния начин:

Нарисувайте нещо, по ваше желание в този елемент от пъзел. Нещо, което да изразява позитивното ви отношение към всичко, което ни заобикаля – вашите приятели, средата, в която живеете и учите. По този начин ще предадете вашата позитивна енергия за една по-добра интернет среда.

Всеки, който желае да се включи в кампанията в социалните медии, трябва да снима своето „изрисувано пъзелче“ и да го публикува във Фейсбук със следните три хаштага: #SID2018 , #ItStartsWithUs , #BGSchoolNicosia

Внимание! В края на м. Февруари, ще изтеглим един от всички участвали, който ще получи награда, осигурена от нашия спонсор – UnitrustMedia (Компания, специализирана в Интернет маркетинг и нови медии). За целта, е много важно да не забравяте да включите и трите хаштага към вашата снимка!

Благодарим ви!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top