Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ В ДАЛИ > БУ “НИКОЛА ВАПЦАРОВ” СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВА ЗА ПО-БЕЗОПАСНА ИНТЕРНЕТ СРЕДА

БУ “НИКОЛА ВАПЦАРОВ” СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВА ЗА ПО-БЕЗОПАСНА ИНТЕРНЕТ СРЕДА

БУ “Никола Вапцаров” се включи в инициативата за по-безопасна дигитална среда под надслов “Създавай, свързвай се и споделяй с уважение. По-добрата интернет среда започва с теб.” Начинанието е подето от Съюза на българите в Кипър и е по повод международния ден за безопасен интернет 6 февруари. Малките вапцаровци ще оставят своето послание, рисунка или надпис, върху елемент от пъзел, като единственото изискване е посланието да изразява позитивното отношение на автора към всичко, което го заобикаля – семейството, приятелите, средата. Изрисуваните елементи трябва да бъдат публикувани във Фейсбук със следните три хаштага: #SID2018 , #ItStartsWithUs , #BGSchoolNicosia, а в края на месеца произволен участник ще получи награда, осигурена от спонсора на кампанията UnitrustMedia. Всеки желаещ да се включи в кампанията в социалните мрежи трябва само да снима своето „изрисувано пъзелче“ и да го публикува по гореописания начин. „Нашите деца ежедневно имат пряк достъп до интернет, затова е изключително важно да ограничим достъпа до нежелана информация и да им осигурим максимално чиста дигитална среда“, посочи училищният ръководител Веселка Прокопива.
Повече информация за предстоящите събития от кампанията можете да намерите на следния линк http://bguc.org/event/

 

Всеки, който желае може да се включи в инициативата по следния начин:

Нарисувайте нещо, по ваше желание в този елемент от пъзел. Нещо, което да изразява позитивното ви отношение към всичко, което ни заобикаля – вашите приятели, средата, в която живеете и учите. По този начин ще предадете вашата позитивна енергия за една по-добра интернет среда.

Всеки, който желае да се включи в кампанията в социалните медии, трябва да снима своето „изрисувано пъзелче“ и да го публикува във Фейсбук със следните три хаштага: #SID2018 , #ItStartsWithUs , #BGSchoolNicosia

Внимание! В края на м. Февруари, ще изтеглим един от всички участвали, който ще получи награда, осигурена от нашия спонсор – UnitrustMedia (Компания, специализирана в Интернет маркетинг и нови медии). За целта, е много важно да не забравяте да включите и трите хаштага към вашата снимка!

Благодарим ви!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.

Leave a Reply

Top