Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПРАЗНИЦИ > Как надвихме злото за един следобед по Хелоуин

Как надвихме злото за един следобед по Хелоуин

Партито, от което имахме нужда или как надвихме злото за един следобед по Хелоуин.

Вижте всички снимки на страницата на училището във Фейсбук 🙂
Вижте всички снимки на страницата на училището във Фейсбук 🙂

Хелоуин е празник с популярност без граници, ценен от хора от всякакви възрасти и претърпял силен комерсиален развой. Без значение, обаче, дали още вярваме на страховете си или не, и дали се учим от тях, или не, възможността да се позабавляваме с тях е налице, пък било то и само за един следобед.

Започнахме по-рано от уговорения час и най-нетърпеливите се настаниха пред екрана за една порция страховит филм за загрявка, докато образи в ужасяващи одежди изпълваха залата. Обърнете внимание на декорацията – голяма част от нея е дело на сръчковците от часовете ни по арт.

Вижте всички снимки на страницата на училището във Фейсбук 🙂

Очаквано беше това парти и подготовката беше дълга. Хелоуински вкусотии, невероятни рисунки по личицата, много селфита и снимки с госпожата и … грандиозното парти навлезе в щурата си фаза.

Музика, игри, диви танци и не остана зло в сградата ни, а само искрящи детски усмивки и очички, които ни заредиха с толкова емоция и положителна енергия, че сме готови да препуснем през новата седмица с удвоени сили и вяра, че това, което правим си струва.

Обичаме ви, мили деца и родители!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top