Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРИЯ > Нашето славейче Габи Кунева ни зарадва с две 1-ви места от два конкурса за индивидуални изпълнители

Нашето славейче Габи Кунева ни зарадва с две 1-ви места от два конкурса за индивидуални изпълнители

Наред с успехите на вокалната група “До, Ре, Ми”, в която се изявява, нашето славейче Габи Кунева на 10 г ни зарадва и с две 1-ви места от два конкурса за индивидуални изпълнители, сред изключителна конкуренция от талантливи деца. Горди сме че успя да достигне до всички краища на света с прекрасния си глас и да ни донесе тези награди на Победител.

1- во място в категорията си от първия по рода си онлайн конкурс “С песен по света” и конкурс „Чародейка“ с песента „Чичовите конье“  и специална награда – авторска песен, която е в процес на осъществяване. На изпълнението на Габи се насладиха и слушателите на Българското национално радио на 01/06/19, а също така песента беше излъчвана на всеки кръгъл час, като “песен на деня”, по телевизия „Родина“ на 25/06/19.

1-во място в категорията си от XI Фестивал на българите по света „АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ“ с песента „Една българска роза”.

Габи, желаем ти много здраве и винаги да носиш с такава любов в сърцето си България! Очакваме още много български песни през предстоящата учебна година.

 

 

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top