Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРИЯ > Клуб по интереси “Моята България”

Клуб по интереси “Моята България”

🇧🇬 👉 Клубът по интереси „Моята България“ е извънкласна форма на обучение към БУ „Никола Вапцаров“ Никозия, с която си поставяме за цел да възпитаваме децата в дух на родолюбие и уважение към националните традиции и култура.
Принцип на работа – чрез материали от българската история, география, култура, етнография и фолклор; беседи с учениците; срещи и разговори с различни хора; работа в екип; работа в интернет.
Надяваме се, че по този начин ще съдействаме за изграждане на трайни народностни добродетели – любов към родината и родния край, трудолюбие и почит към традициите, около които е необходимо да се обединим, за да съществуваме като народ и в бъдеще.
📌 Занятията се провеждат всеки понеделник от 18.00 до 19.30 часа в кабинетите по география и история.
Внимание! За учебната 2022-2023 – занятия ще има в случай на сформиране на група от най-малко 5 деца. Денят и часът на занятията ще се определи след сформиране на групата и в съответствие с графика на родителите и децата, за да е удобно за всички! 
Очакваме Ви!
mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top