Намирате се ТУК
НАЧАЛО > МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО > Поредно отличие за учениците ни от ДАБЧ

Поредно отличие за учениците ни от ДАБЧ

Гордеем се с таланта и успехите на нашите ученици и поздравяваме преподавателите за всеотдайността и грижите! 👏👏👏

🎼 Днес, на 1-ви октомври, когато отбелязваме международния ден на музиката, получихме новината за поредния успех на вокалната ни група “До, ре, ми”!

Не за първи път получаваме висока оценка за нашите възпитаници и техните преподаватели от Държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ).

‼️Тази година, в 11-тото издание на детско-юношеския конкурс на ДАБЧ по пеене „Любка Рондова” – 2020, на вокалната ни група заслужено бе присъдена трета награда в категорията “Колективни изпълнители”. 🏆🎼🎤

👉 Тук можете да разгледате всички отличени за 2020-та година от ДАБЧ: https://www.aba.government.bg/…/klasirane-na-uchastnitsi…/54

Насладете се на музикалния поздрав от нашите победители – изпълненията, с които достойно се представиха, въпреки по-трудните условия по време на карантината.
“Канон” от Добри Христов – https://youtu.be/Sua8SBw82To
Народна песен “Китчице, буйна лобода” – https://youtu.be/OXyIxnaotdY

💐 Скъпа, Вики! (Victoria Marcheva) Благодарим ти професионализма и търпението, с които водиш своите ученици по пътя на най-универсалния език на човечеството – Музиката. Пожелаваме на теб и на децата от вокалната група успех и вдъхновение!

🎉🎊 Браво! 👏👏👏

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top