Намирате се ТУК
НАЧАЛО > МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО > Авторската песен на Габи вече печели конкурси

Авторската песен на Габи вече печели конкурси

Още един изключителен успех, с който нашето училище се гордее. Талантливата ни седмокласничка Габриела Кунева грабна две призови места на Международния фестивал „Българска душа на Святата земя“ шесто издание – онлайн гр. Бат Ям, Израел 2020г.
Сред много голям брой участници от над 23 страни, международното жури определи Второ място за песента “Залъгалка“ по авторска музика на Иван Йосифов и текст на Христина Димова.
Това е първата авторска песен на Габи – допълнителна награда за първото място в категорията си от онлайн конкурса “С песен по света” и конкурс „Чародейка“ през изминалата година. Към песента беше направено и видео, а сега започна и да впечатлява с участия в международни конкурси.
Нашето гласовито момиче грабна и още едно Второ място с изпълнението си на любимата за много песен “Приятели” на Тоника СВ. 
Благодарим ти, Габи, за положителните емоции и гордост от тези награди и ти желаем от сърце още много бъдещи успехи.

Продължавай да пееш и да следваш мечтите си! Браво!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top