Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Нови мерки в Кипър и нашето училище

Нови мерки в Кипър и нашето училище

Уважаеми родители и ученици,
Във връзка с наложените нови и по-засилени мерки от Кипърското правителство и най-вече следвайки разпоредбата за забрана на допълнителните учебни занятия за всички ученици под 18-годишна възраст, ръководството на БУ „Никола Вапцаров“ обявява следното:
1. Учебните занятия ще се проведат в присъствена форма на 12-ти и 13-ти декември (събота и неделя);
2. Учебните занятия ще се проведат дистанционно онлайн на 19-ти и 20-ти декември (събота и неделя). Графикът на провеждане остава непроменен.
3. Коледната ваканция започва на 21/12/2020 г. и продължава до 08/01/2021 г.
4. Начинът и организацията на провеждане на учебните занятия след 09/01/2021 г. ще бъдат обявени допълнително и в съответствие с обстановката.
5. Отлагат се инициативата „Сладки коледни дни“ и „Посещението на дядо Коледа“.
Следете Интернет страницата (www.bgschoolnicosia.com) и профилите в социалните медии на училището ни, за да бъдете информирани за всички допълнителни съобщения и новини.
Екипът на БУ „Никола Вапцаров“ – гр. Никозия, Ви уверява, че ще направи всичко необходимо за обезпечаване на пълноценното обучение на всеки ученик. Няма да се лишим и от приятните емоции около Коледните и Новогодишни дни.
Бъдете здрави и силни!
No photo description available.
mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top