Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРИЯ > Изящната Катерина покори Бургас

Изящната Катерина покори Бургас

Дори и през лятната ваканция талантливите ни деца не спират да се изявяват.

Изящната гимнастичка Катерина Родотеу, която тази година ще бъде в трети клас на БУ „Никола Вапцаров“ Никозия взе участие в 11-тия международен турнир по художествена гимнастика ”Морски грации” в Бургас, организиран от клуб „Олимпия 74“.

Зала „Младост“ в Бургас беше домакин на надпреварата, в която взеха участие гимнастички от 7 държави – Австрия, Англия, Гърция, Кипър, Черна гора, Украйна и България. В продължение на 3 дни участничките във всички категории се бориха за престижно класиране и медали.

Катерина завоюва първо място с топка и второ място с обръч.

Основният организатор на 11 МТ “Морски грации” – КХГ “Олимпия 74” – благодари за подкрепата за осъществяването му на община Бургас и БФХГ.

Щастливи сме с успехите на всички наши ученици!

На Катерина пожелаваме от сърце да е здрава, силна, упорита и много горда от постигнатото. Браво, Кате! Бъди щастлива по пътя към впечатляващите постижения, които сме убедени, че ти предстоят!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top