Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРИЯ > На добър час през новата учебна 2022-2023 година!

На добър час през новата учебна 2022-2023 година!

Вчера, 3. септември, беше най-вълнуващият ден за нашето училище.
Тържеството за откриването на учебната година е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца.
Нашите скъпи първокласници прекрачиха плахо прага на класната стая, в която ще се потопят в магията на майчиния език. Ще се научат да пишат и четат на български език. Предстои ни заедно да отбелязваме всички български празници и светли дати от българската история и с всяка изминала година да вървим по пътя, водещ към знание и нови хоризонти.

Пожелаваме Ви незабравими дни, успешно обучение и вяра в учителите, с които ще бъдете заедно! Пожелаваме ви щастливо детство и успехи в учението!
За нас, учителите, всеки съботен или неделен ден е едно ново предизвикателство и едно ново начало. Да бъдем учители в българско училище в чужбина е голямо богатство и огромна отговорност.
Нека любовта на учениците ни бъде най-ценното признание за положения труд!
Благодарим за доверието на всички родители, които са ни поверили най-скъпото си – своите деца. Подкрепяйте ги в нелекия им път. Вдъхвайте им увереност и ги убеждавайте, че със своя труд и упоритост ще станат знаещи, можещи и успели хора!

Пожелаваме на всички ученици, родители и колеги, в България и по света, много здраве и успех!

На добър час през новата учебна 2022-2023 година!

 

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top