Намирате се ТУК
НАЧАЛО > СЪОБЩЕНИЯ > Занимания по математика

Занимания по математика

Ръководството на Българско училище „Никола Вапцаров”, гр. Никозия обявява началото на записването за „Занимания по математика”.
Курсът ще се провежда веднъж седмично (всеки петък от 17.30 до 19.00 ч.). и е предназначен за всички ученици на възраст между 12 – 18 год., независимо дали посещават у-ще „Н. Вапцаров”.
Занятията се провеждат на български език върху материал, базиран на изискванията МОН, но съобразен с програмата в местните училища.
Целта е учениците, които имат пропуски да получат възможност да ги попълнят, чрез допълнителни упражнения, теоретични обяснения и задачи за домашна работа.

Начало: 6 Ноември 2015 (петък) от 17.30 ч.

Място на провеждане: Никозия, Агиос Андреас, ул. „Филу Занету” 29 (сградата на училището)

Ръководител: Христиана Славкова (тел: 96 731 510)

Записване: В събота (в сградата на училището), по телефона или на място на 6 Ноември 2015 от 17.30 ч.

Внимание! 
Всички записали се, при първото си посещение, да донесат учебниците, тетрадките и допълнителните помагала, които използват по математика в своето училище, за да се планира програмата, на база – материалът, който се изучава в момента и частите, от него, които затрудняват най-много.

mathematics at bulgarian school nicosia cyprus

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top