Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Страст към танците с Galena’s Dance Academy

Страст към танците с Galena’s Dance Academy

Днес, в училище “Никола Вапцаров” – Никозия, всички се заразихме от харизмата на Галена Великова, която дойде да представи своето най-ново студио за танци в Никозия Galena’s Dance Academy.

Галена е позната на всички като професионалният съдия на шоуто “Денсинг старс” по Нова ТВ в България и Гърция. Великова неведнъж оценява не само родни звезди на танцовата сцена, но и журира на международни състезания и в различни риалити проекти в чужбина. Тя е вицешампион на България по спортни танци за 1995 г. и петкратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци. Най-доброто ѝ международно спортно постижение е вицешампионската титла на Европейската купа във Венеция от 2004 г. В Гърция, където живее вече 20 години, създава и развива осем танцови школи, които в момента обучават и издават най-престижните сертификати в Гърция за учители по танци.

Адресът на школата в Никозия е бул. “Никис” 1, тел: 22 55 22 55 (до Аперетиво). В нея могат да се запишат всички – възрастни и деца над 3 годишна възраст. Заниманията се провеждат веднъж (50 евро/месец), два (70 евро/месец) и три пъти седмично, в зависимост от групата, в която се запишете.

Важно! Само за ученици от училище “Никола Вапцаров” – Никозия и Дали има отстъпка: при посещение веднъж седмично – 30 евро/месец, при посещение два пъти в седмицата – 50 евро/месец.

Ако, проявявате интерес, моля посетете студиото в понеделник (20.11.2017 г.) или в четвъртък (23.11.2017 г.) в 18.00 ч., за да бъдете разпределени по групи, в съответствие с вашето свободно време и възможности.

За повече информация, моля посетете уебсайта на школата: http://www.galenasdancestudios.gr 

С нетърпение очакваме първите публични изяви на възпитаниците на Galena’s Dance Academy, които със сигурност ще внесат много страст на танцовата сцена в Никозия! Сигурни сме, че и вашите деца ще бъдат част от тази емоция!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top