Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРИЯ > Благодарим на СуперХостинг.БГ за подкрепата!

Благодарим на СуперХостинг.БГ за подкрепата!

Благодарим на СуперХостинг.БГ за това, че подкрепя нашето училище и ни предоставя хостинг услуги на значително по-ниски цени от реалните.

 

 

СуперХостинг.БГ е най-голямата и най-бързо развиваща се хостинг компания в България. Те са най-популярния хостинг партньор в страната – качеството на услугите им, изключителното клиентско обслужване и денонощната им техническа поддръжка са преимуществата, които потребителите им ценят най-много.

СуперХостинг.БГ предлага на своите клиенти WordPress Manager за бързо и лесно управление на сайтовете им. Компанията е отдадена на предлагането на най-високо ниво на сигурност чрез системата SH Protect. Скоростта на потребителските сайтове е друг елемент, за който компанията полага много усилия, и за който разработва собствени модули.

За повече информация, посетете superhosting.bg.

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top