Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, УВАЖАЕМИ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, УВАЖАЕМИ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ!

ЮНЕСКО предприема инициативата да наложи 5-ти октомври като международен ден на учителя и това става факт през 1994 г., когато Световният ден на учителя се отбелязва за първи път.

Този ден не е много популярен в България, понеже ние имаме ден на Славянската писменост и Ден на будителите – празници, които отразяват същността на българската народност и стремеж към образование.

Това, обаче е прекрасен повод да приканим всички родители и съграждани да се замислят за минута за своите учители, за тяхната всеотдайност, любов и професионализъм.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, УВАЖАЕМИ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ!

Честит международен ден на учителя! Пожелаваме Ви здраве, сили и творческо дръзновение, лично щастие и професионални успехи в отговорната мисия.
С преклонение пред Вашата всеотдайност и усилия, които полагате да предадете знанията и да съхраните непреходния български дух и ценности на вашите възпитаници, за да станат достойни граждани на България.

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top