Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПРАЗНИЦИ > Вълшебна парти възможност за топлия и никак не зъл Хелоуин на 2018-та

Вълшебна парти възможност за топлия и никак не зъл Хелоуин на 2018-та

До Хелоуин има още време, но вече мнозина се замислят как да отбележат предстоящия ден на Вси светии, докарвайки се в най-разнообразни “страшни” костюми. Тази година ще вдигнем щура веселба дни преди точната дата.

На 28.10.2018 г. (неделя) в 16.00 ч. в сградата на БУ “Никола Вапцаров”, Никозия (ул. Епаминонда 7), Ви каним на тематично парти!

Приказни и зловещи създания, вампири и герои от подземния свят, тайни и зловещи кътчета ще превърнат залата на училището ни в най-ужасяващото място, за да отбележим предстоящата Нощ на Вси светии. Главни действащи лица в тази страховита приказка ще бъдат учениците, учителите, родителите и всички останали гости на партито.

Кой ще оцелее след този страховит купон и кой ще грабне наградата за най-впечатляващ костюм? Да, ще има музика, танци, страховити лакомства и … конкурс за най-оригинално превъплъщение!

Денят на маскировките е 28.10.2018 г. (неделя) в 16.00 ч. И да си признаем, няма лошо, някои дори няма да се маскираме. Други ще го направим заради децата. Но, трети, о, тези трети, имаме куп идеи в главите си, част от тях напълно и великолепно изкристализирали, други – не съвсем.
Но при такава вълшебна парти възможност за топлия и никак не зъл Хелоуин на 2018-та, някак си не е добре да не помислим за едно добро неделно забавление.

До скоро и мислете превъплащението!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top