Намирате се ТУК
НАЧАЛО > КИПЪР > “Подаръци ще има за всички от сърце”

“Подаръци ще има за всички от сърце”

“Подаръци ще има за всички от сърце”
 
С много настроение и тази година Българско училище “Никола Вапцаров”, Никозия и Дали ще посрещне Дядо Коледа, който ще зарадва всички с торба, пълна с подаръци. Децата от “До-ре-ми”, групите по руски и английски език и нашите малки ученици са подготвили изненада за добрия старец, а на тържеството са добре дошли всички българчета в Кипър.
Ако и Вие през годината редовно сте си учили уроците и писали домашните, слушали сте мама и татко и сте помагали вкъщи, изяждали сте си всичко в чинията, особено зеленчуците, и сте били добри с околните, заповядайте у нас на ул. “Епаминонда” 7 в Никозия на 21.12.2019г. от 11 часа, за да посрещнем заедно Дядо
Коледа с хубава музика и добро настроение.
Обещаваме отрупани маси с лакомства от благотворителната ни разпродажба “Сладка събота”, която традиционно се провежда в последните две съботи преди Коледа, а заслугата отново ще бъде изцяло на майките кулинарки.
Очакваме Ви!
 
ПС: Всички родители, които ще доведат децата си за да се срещнат с дядо Коледа, молим да донесат подарък преди тържеството (опакован, надписан с името на детето и на стойност до 20 евро). Подаръците можете да предадете в учителската стая още тази събота (14/12/2019 между 8.30 ч. и 17 ч.). Телефон за допълнителна информация: 99 740 425 – Нели Киряку.
mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top