Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > БЪЛГАРСКАТА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ В НИКОЗИЯ

БЪЛГАРСКАТА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ В НИКОЗИЯ

ЦЕЛОДНЕВНА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ 4 ДО 12 ГОДИНИ

Започна записването за целодневната лятна занималня за деца от 4 до 12 години, която отваря врати от 17 юни 2021 г. и ще продължи до 30 август 2021 г. Занималнята се намира в Никозия на ул. “Епаминонда” 7 (на ъгъла с бул. “Дж. Кенеди”)

Занятията са организирани от понеделник до петък, от 7.00 ч. до 17.30 ч. Посещенията в събота се заплащат допълнително.

МЕСЕЧНИ ТАКСИ:

– за деца посещаващи БУ “ Никола Вапцаров“ Никозия – 200 евро
– за деца нерегистрирани в училището – 250 евро
– за деца от кипърска или друга народност – 350 евро

‼ Внимание! За децата, които не са посещавали БУ „Никола Вапцаров“ Никозия, но се запишат през септември месец, ще бъдат приспаднати от училищната такса по 50 евро от месечната такса на занималнята. По този начин, ако детето е посещавало два месеца занималнята и е заплащана такса 250 евро, то 50 евро от всеки месец се приспадат от таксата за учебната 2021/2022 година, или, ако училищната такса е 150 евро, вие ще заплатите само 50 евро за цялата учебна година. Ако детето посещава един месец занималня, таксата за учебната 2021/2022 година ще бъде намалена с 50 евро. Важи само при заплащане на месечни такси за лятната занималня, а не при индивидуални и почасови посещения.

ТАКСА ЗА ЗАНИМАЛНЯ В СЪБОТА:

– при група от повече от 5 деца – 10 евро на ден
– при група от по-малко от 5 деца – 20 евро на ден

НАЧИНИ НА ЗАПЛАЩАНЕ:

Месечните такси се заплащат до 5 -то число за съответния месец
Еднодневните посещения се заплащат в деня на посещението

ОТСТЪПКИ:
При записани две и повече деца от едно семейство – отстъпка от 20% от месечната такса за занималня за всяко следващо дете.

Храната се осигурява от родителите – закуска, обяд и следобедна закуска.

ЗАНИМАНИЯТА НА ДЕЦАТА СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ И ВКЛЮЧВАТ:

– Български език и литература – развитие и усъвършенстване на езиковите и комуникативните умения, запознаване на децата с литературни произведения на български и чужди автори;

– Математика – запознаване с науката математика (за по-малките), за деца в училищна възраст – усъвършенстване знанията по математика;

– Активни занимания и игри, стимулиращи въображението, сетивността, логиката и комуникативните умения;

Допълнително предлагаме логопедични консултации и терапия. Провеждането на заниманията и заплащането се договарят след първата консултация.

За записване: тел.: 96188545 – Милена Атанасова

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top