Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Европейски ден на спорта #BeActive

Европейски ден на спорта #BeActive

Активното движение и заниманията със спорт разтоварват ума и бързо повдигат настроението. Това Ви казваме със сигурност, ние, учениците, родителите и учителите от БНУ „Никола Вапцаров“ Никозия, след проведения „Европейски ден на спорта“ #BeActive #ESSD2022 в парк „Академиас“ в столицата на острова.

Разгледайте всички снимки тук: https://www.facebook.com/media/set?vanity=bgschoolnicosia&set=a.611187103681011

Инициативата е посветена на насърчаването на физическата активност сред учениците, като основната цел е да се привлекат колкото може повече деца в общата кауза за водене на по-здравословен начин на живот.
Участниците бяха разделени на три отбора – „бели“, „зелени“ и „червени“ и показаха заразителен спортен хъс за победа в подготвените, от родителския съвет, щафетни игри. Голяма беше изненадата ни, когато дамите от професионалното жури сумираха присъдените точки и се оказа, че победител нямаме – всички са победители и получиха медали.
Всъщност, всички присъстващи сме победители, защото се заредихме с положителна емоция и се почувствахме екип, който сътвори нещо заедно в името на нашите деца.

Разгледайте всички снимки тук: https://www.facebook.com/media/set?vanity=bgschoolnicosia&set=a.611187103681011

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top