Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПРАЗНИЦИ > Най-милото тържество – „Обичам те, мамо!“

Най-милото тържество – „Обичам те, мамо!“

Вчера, на 8 март, в озарената от майчини усмивки и трепет зала на Българското училище “Никола Вапцаров” в Никозия, се проведе най-незабравимото тържество за всяка майка. Най-малките звезди на училището – децата от подготвителна група и първи клас поздравиха своите майки с рецитал и музикални изпълнения.
Песничките, посветени на мама, изпълнени от детските искрени гласчета, докоснаха сърцата на всички присъстващи. Водещите, Иво и Моника от 4. клас, откриха рецитала от стихотворения за майчината топла любов и подкрепа.
Кулминацията на тържеството беше моментът, в който всеки ученик поднесе на своята майка специален подарък – красиво цвете и саморъчно изработена картичка. Тези подаръци остават най-съкровен спомен за всяка майка, която нежно ще ги пази завинаги в сърцето си.
Тържеството в БУ “Никола Вапцаров” Никозия, по случай 8 март, беше истинско доказателство за силата на любовта между майката и детето. Събитието не само отбеляза международния ден на жената, но и подчерта важността на взаимната подкрепа и обич между родители и деца.
 Пожелаваме на всички, любовта и топлината да бъдат винаги около Вас! Честит празник, мили майки!
mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top