Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Прекрасно изпълнение на вокална група „До ре ми“

Прекрасно изпълнение на вокална група „До ре ми“

Вокална група „До ре ми“ към Българско училище „Никола Вапцаров“ в Никозия с ръководител Таня Виткина очароваха публиката с изпълнението на две народни песни на благотворителния коктейл в Ларнака.

Събитието се състоя вечерта на 23 април и бе под надслов „За усмивка на детето“, организирано от българско училище „Петър Берон“ в Ларнака с цел събирането на средства за организиране на лятна екскурзия до България, която трябва да запознае българските деца от острова със забележителностите на родината.

Идеята ще се осъществи в началото на юли, със започването на лятната ваканция на децата, давайки възможност за тези, които искат да останат при баба и дядо за ваканцията, да могат да го направят.

Ръководството на училището приканва всички ученици към българските училища на острова да се включат към екскурзията за опознаване на родината.

Пожелаваме успех на инициативата!

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top