Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Коледното парти в снимки

Коледното парти в снимки

На 18 декември 2016 г. година от 13.00 часа в салона на Българско училище „Никола Вапцаров“ гр. Никозия се състоя Коледно парти за учениците от 1 до 12. клас, организирано с активната помощ от Родителския комитет на училището с председател г-жа Мирена Серафимова.

Партито започна с коледни песни в изпълнение на вокалната група „До ре ми“ към училището, както и на най-малките ученици от предучилищната група. Специален поздрав към всички присъстващи за здраве и плодородие отправиха и коледарите.

Най-желаният момент за малчуганите беше пристигането на Дядо Коледа. Добрият старец създаде коледно настроение като раздаде много подаръци и изненади за послушните деца.
Бяха изтеглени и печелившите билети от коледната благотворителна томбола.

В началото на тегленето г-жа Мирена Серафимова обяви, че средствата, събрани от продажбата на билетите, ще бъдат дарени за пострадалите в Хитрино.

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top