Намирате се ТУК
НАЧАЛО > БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ В ДАЛИ > Начало на учебната година. Важно!

Начало на учебната година. Важно!

Начало на учебната година. Важно!

Септември наближава и лятната ваканция е към своя край. Лятото – слънчево, усмихнато,  прекрасно е в разгара си … Починахме си след 4-тата учебна година на българско училище “Никола Вапцаров”.

Новата учебна година поставя, пред екипа на училището, нови предизвикателства – да възпитаме в любов към училището новите записани първокласници, учениците от останалите класове да усвоят трайно учебния материал, да открием нови таланти в извънкласните ни форми по пеене, театър и приложни изкуства, да научим повече за България, за нейната история и география, за фолклора, традициите и всичко онова, което я прави уникална, да отбележим всички празници, както досега … и още много интересни неща, които ще съпреживеете с нас.

Започваме на 02 септември с тържествено откриване на учебната година от 9:00 ч., в сградата на ул. Темпон 33, Енгоми, Никозия. Веднага, след тържеството, ще проведем родителска среща, на която да обсъдим всичко, което ви вълнува, относно учебния процес и събития в училището и ще представим две нови преподавателки, които ще бъдат част от екипа ни от тази година.

Първите редовни учебни занятия ще се проведат на 09/09/2017 г. и 10/09/2017 г.

разпределение сайт-1

 *Официално откриване на учебната година – 2.09 (събота) 2017 г.

**Начало на редовните учебни занятия – 9.09. 2017 г. (събота) и 10.09 2017 г.(неделя)

*** Начало на обученията през седмицата – 4.09.2017 г.

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top