Намирате се ТУК
НАЧАЛО > МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО > Честита Баба Марта, вапцаровци!

Честита Баба Марта, вапцаровци!

Красиви ръчно изработени мартеници за всеки един от класовете на БУ "Никола Вапцаров" получихме от нашите приятели от БНУ "Българче", ОАЕ. Учениците от българското училище в Дубай зарадваха своите връстници от Кипър с фотоколаж и лично послание за здраве, щастие, късмет и усмивки. Подаръкът е в отговор на получените по-рано мартенички, изработени в работилничката на малките вапцапровци. В пратката сложихме и една кипърска червена Пенда, която се сдоби със своя дубайски Пижо, изработен от "Българче". Същевременно получихме един Пижо от Дубай, който се срещна със своята кипърска Пенда. Сега талисман и на двете училища ще бъде идентична двойка от вечните Пижо и Пенда, които ще радват малки и големи през месец март.

  Честита Баба Марта, вапцаровци! Бъдете бели и червени, здрави и засмени!
 
Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend
mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top