Намирате се ТУК
НАЧАЛО > ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ > Магията на Коледа (СНИМКИ)

Магията на Коледа (СНИМКИ)

С наближаването на Коледа сърцата ни се изпълват с топлина и добронамереност. Засилва се желанието ни да зарадваме близки и приятели. Тази атмосфера се усеща и в нашето училище. Ученици, учители и родители се включват в различни инициативи – украса на коледната елха и класните стаи, подготовка за Коледното тържество, участие в традиционните „Сладки съботи“, които тази година са обогатени с базар на ръчно изработени изделия. Всеки от нас има личен принос в изработването на красивите коледни картички, сувенири и лакомства.

Коледният базар продължава и следващата събота – 22/12, по време на тържеството. Заповядайте в 12 ч. в сградата на БУ „Никола Вапцаров“ Никозия, ул. „Епаминонда“ 7, заедно да се насладим на красивите изпълнения на даровитите ни деца, да посрещнем дядо Коледа и да похапнем вкусни Коледни лакомства.

Има един сигурен начин да не сбъркате и в избора на подаръци за любимите ви хора. Когато изберете предмет, създаден от ръцете на талантливи българи, подарявате усмивка, освен на близките си и на създателя на този подарък.

Учениците от „по-горните“ класове си организираха „Таен дядо Коледа“ за размяна на малки подаръци помежду си, в което разбира се беше включена и тяхната госпожа – Нели Киряку.

Всички в нашето училище със своите Коледни идеи, приповдигнато настроение и празнично суетене успяват да предадат магията на празника. Да се опитаме да съхраним тази магия възможно най – дълго. И нека всеки от нас почувства в сърцето си топлината на Коледния миг!

И така, кулминацията наближава! Очакваме всички желаещи, от Никозия и не само, да се присъединят към нашето Коледно тържество на 22 декември 2018 г. (събота) от 12.00 ч. на ул. „Епаминонда“ 7.

ПС: Всички родители, които искат дядо Коледа да донесе подарък на техните деца, моля подгответе нещо малко и го надпишете. Предайте го тайничко на някоя от нашите учителки, които ще намерите в Учителската стая и се забавлявайте с нас!!

Вход: Свободен

 

mm
Училище "Н. Вапцаров"
Училище „Никола Вапцаров“ е създадено през 2013 г. от родолюбиви българи от Никозия и със съдействието на Съюза на българите в Кипър, който понастоящем е бенефициент на училището и цели съхраняване на българския език и култура зад граница.
Top